Feriehus til utleie Stoense

Utvalg: 5-20 feriehus

Landsbyen Stoense ligger på vestkysten i den nordlige enden av den vakre øya Langeland.

Komfort for hele familien i dansk feriehus.

Stoense Strand er et vakkert sommerhusområde i rolige og naturskjønne omgivelser, tett ved strand og skog. Det er mange aktiviteter og severdigheter i området, ca. 5 km syd for Lohals, hvor den livlige og sjarmerende aktivitet rår i byens lystbåthavn.
Mange kunstnere har valgt å bosette seg på øya, og gallerier og verksteder kan besøkes overalt på øya.
Det er innkjøpsmuligheter i Stoense by.

Severdigheter - Stoense

I Stoense finnes en kirke og et par kunstgallerier.
Lohals ligger 6 km nord for Stoense og har egen havn med både fiske- og lystbåter. Opplev byens Safarimuseum med jakttrofeer fra allverdens land.
8 km nord for Stoense ligger Hov fyr.
12 km syd for Stoense ligger det røde Tranekær Slot. Slottet ligger høyt oppå en bakke og med utsikt over byens gamle hus i bindingsverk. I slottsparken finner dere 'Ticon', hvor kunstnere stiller ut spennende naturkunst. Tranekær Slotsmuseum befinner seg i et gammelt hus i bindingsverk.
Den fredede Tranekær Slotsmølle fra 1846 er stadig i drift, og når vinden er gunstig, males det økologisk korn. Ved Mølles finnes også et museum for vindkraft og vindmøllens utvikling.
Tobaksladen ved Tranekær ble brukt til å tørke tobakksblader i under 2. verdenskrig. Låven er renovert i opprinnelig stil, og det er gratis adgang her.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif