Feriehus til utleie Strøby Ladeplads

Utvalg: 1-5 feriehus

Strøby Ladeplads ligger i naturskjønne omgivelser på Stevns, ut til Køge Bugt, rett nord for den enestående Stevns Klint.

BonBon-Land - opplevelser i feriehus

Stevns kan by på en flott og spennende kystlinje, en deilig og variert natur, godser, idylliske små lystbåthavner, et rikt kunstnerisk liv og korte avstander til severdigheter for hele familien. På den nordlige delen av Stevns ligger Strøby Ladeplads; et rolig og hyggelig feriested ved strand og skog.
Det er innkjøpsmuligheter og spisesteder i området, og den nærmeste større byen er Køge, som ligger 13 km mot nord.

Severdigheter - Strøby Ladeplads

I Magleby finner De en kjempestor jettestue fra bronsealderen (7 km). Gjorslev Slot er bygget av kalkstein fra Stevns Klint. Slottet er omgitt av vollgrav og en vakker park i engelsk stil med en sjø. Det er mulig å få en rundvisning på slottet. Besøk Køge, som kan by på en hyggelig, gammel bydel med flotte hus fra 1600-tallet, en stemningsfyllt lystbåthavn, museene Køge Skitsesamling, Køge Museum og Køge Legetøjs Museum, en flott kirke, gågate, torgedager og gode spisesteder (14 km). Gå ikke glipp av Stevns største severdighet; den 15 kilometer lange og opp til 41 meter høye krittklinten Stevns Klint. Den nordlige delen av klinten starter ca. 10 km syd for Strøby Ladeplads. 'Flagbanken' er klintens mest dramatiske punkt med en enestående utsikt, og ligger ved Stevns Natur Center. Desuten er den gamle kirken ved Højerup, som ligger helt ute ved klinten, verdt et besøk. Rødvig er en hyggelig havneby med både fiskerihavn og lystbåthavn og det interessante Rødvig Skibsmotormuseum (19 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif