Feriehus til utleie Udsholt Strand

Utvalg: 5-20 feriehus

Udsholt Strand ligger ved Kattegat i naturskjønne omgivelser på Sjællands nordkyst.

Med utsikt over vannet i Tisvildeleje - dansk ferihusutleie.

Like i nærheten av Kattegats kyst, som innbyr til en forfriskende dukkert, ligger Udsholt Strand. Nyt den salte havluften, bølgenes brusen og den deilige naturen. Udsholt Strand er det perfekte feriestedet for de, som gjerne vil ligge på stranden og sole seg, men også en gang imellom vil ha mulighet for å nyte øyen Sjælland, som har mange interessante tilbud. I en radius på 2 km finner De dagligvarebutikker, og de nærmeste større byene er Hillerød (ca. 30 km) med Frederiksborg Slot som vartegn, og Helsingør (ca. 32 km), som også blir kaldt 'Porten til Øresund'.

Severdigheter - Udsholt Strand

Besøk Smidstrup Farmen, der De kan oppleve hele paletten av danske bondegårdsdyr, kjøre traktor og ride på ponyer (ca. 4 km).
Besøk badebyen Gilleleje (ca. 8 km) med den gamle bydelen, de idylliske streder og de små fiskerhus. På byens hyggelige havn, der det hersker en livlig aktivitet og en stemningsfull atmosfære, kan det kjøpes fisk direkte fra fiskebåtene (ca. 6 km). På Gilleleje Museum kan De oppleve utstillinger om fiskeri og bl.a. se et gammelt fiskerhus.
Ved det naturskjønne, fredede området Rusland ved Dronningmølle er det bl.a. et kunstmuseum og en stor samling av bronsestatuer i det fri (ca. 16 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif