Feriehus til utleie Skibby

Utvalg: 1-5 feriehus

Skibby er en liten handelsby mellom Roskilde Fjord og Isefjord.

BonBon-Land - opplevelser i feriehus

Sommerhusområdet ligger ikke langt fra den lille byen Skibby (ca. 13 km) på den nederste delen av halvøya Hornsherred, Bramsnæs. Dette området er preget av landbruk, små landsbyer og noen små fiskerbyer. Her venter dere natur- og badeopplevelser, samt kultur og severdigheter. I de nærmeste større byer, Holbæk (ca. 22 km) og Roskilde (ca. 32 km), fins mange restauranter, gode shoppingmuligheter og kulturelle tilbud.
Innen for en radius av 4 km kan dere kjøpe dagligvarer.

Severdigheter - Skibby

På Bramsnæs Museum i Kirke Hyllinge (ca. 5 km) blir fortiden til en opplevelse. Her kan dere beskue objekter, som har å gjøre med menneskets liv i Bramsnæs - fra oldtiden og opp til i dag.
Hvis dere vil nyte en gourmet middag, kan dere spise på restauranten Langtved Færgekro, som er kjent for sin herlige beliggenhet, sitt gamle hus i bindingsverk og ikke minst for sitt gode kjøkken (ca. 11 km).
I Skibby (ca. 13 km) ligger Selsø Slot, som også inneholder et museum. I dette slottet finner dere en av Danmarks fornemste riddersaler. Legg merke til bl.a. det praktfulle stukktaket og de 2 store Versailles-speil.
I Bramsnæs fins mange jettestuer, som forteller om Danmarks bebyggelse i oldtiden. På nordsiden av ådalen, Ejby Ådal, finner dere også en bautasten (minnesten fra Vikingtiden), som kalles Troldbykællingen.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif