Feriehus til utleie Lumsås

Utvalg: 1-5 feriehus

Lumsås byr på vakkert lys, kultur og skjønne naturlandskaper i det vakre Odsherred.

Besøk København på ferien i feriehus

Odsherred ligger i Sjællands nordvestlige hjørne, og er omgitt av Isefjorden og Kattegats Sejrø Bugt. Området er kjent for sitt helt spesielle lys. Sommerhusområdet Lumsås befinner seg i den nordlige delen av Sejrøbugten. Sommerhusene leies sjelden ut til turister, og området framstår da som typisk dansk. Her finner dere flott natur, vakker strand, gode aktivitetsmuligheter, kulturelle severdigheter og utfluktsmål for hele familien rett i nærheten. Det er behagelig avstand til innkjøp av dagligvarer, og 9 km herfra tilbyr Nykøbing Sjælland på et utall av forretninger, spisesteder og opplevelsesmuligheter.

Severdigheter - Lumsås

Området er rikt på gallerier, atelier, verksteder og utstillinger, da det bor mange kunsthåndverkere her.
Besøk Lumsås Mølle, som er et møllemuseum i fortsatt drift, hvor melet males på gammeldags maner. Opplev imponerende konstruksjoner, vakre interiør, hvite møllevinger og kjøp evt. mel med hjem.
Jettestuen ved Højby er en av Danmarks best bevarte jettestuer med to kamre. Jettestuen er 4,5 m høy, 26 m i diameter og var gravkammer for 98 mennesker (9 km). Utstilling fra utgravningen kan ses på Stenstrup Museum i nærheten (6 km).
Nykøbing Sjælland er en hyggelig by med gågate, allverdens forretninger, fortauskaféer og gode, kulturelle tilbud. Sommerland Sjælland ved Nykøbing byr på mer enn 60 aktiviteter for hele familien; en hyggelig tur i kano, en vill tur i rutsjebanen eller en tur i Sjællands største vannland (9 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif