Feriehus til utleie Rødvig

Utvalg: 1-5 feriehus

Sjarmerende kystby ved Stevns Klint med havn, marina, strand, friske fisk og deilig natur.

Besøk København på ferien i feriehus

Den koselige havnebyen Rødvig ligger i et rolig og naturskjønt område på halvøyen Stevns på østkysten til Sydsjælland - rett ut til Fakse Bukt og Østersjøen. Rødvig er preget av den stemningsfulde fiskeri- og lystbåthavnen sin, der dere bl.a. kan kjøpe friskfanget fisk eller ta med på en seiltur langs den spektakulære kystlinjen og Stevns Klint som ligger tett på byen. Vartegnet til byen er den store, hvite flintesteinsovnen på havnen som tidligere ble brukt til å lage om kuleflint til flintesteinspulver.
Det er gode innkjøpsmuligheter og mange spisesteder i Rødvig, og innen for kort avstand finner dere skog, kritt- og kalkbrudd, museer, fornøyelser og handelsbyer.

Severdigheter - Rødvig

På Rødvig Skibsmotormuseum utstilles det motorer fra all verdens skip og bak museet har den store museumskutteren Vivi blitt trukket opp på land.
Opplev den største severdigheten til Rødvig og Stevn: den 15 km lange og 41 m høye krittklinten Stevns Klint. 'Flagbanken' ved Stevns Natur Center er klintens mest dramatiske punkt med en enestående utsikt. Højerup Gl. Kirke befinner seg helt ute på kanten til klinten - et imponerende syn.
Stevns Museum i Højerup er en oppdagelsesreise tilbake i tiden. Her kan dere se gamle verksteder, resultater av tidligere tiders husflid, gammelt leketøy, flaskeskip, effekter fra gamle sjøslag, fiskeredskaper og brannsprøyter samt en geologisk utstilling om dinosaurene og områdets kalkfylte undergrunn (5 km).
Gjorslev Gods i Holtug er Danmarks største middelalderslott. Godset er omgitt av en offentlig tilgjengelig, 10 ha stor park, hvor det er fri adgang i dagtimene. Parken fremstår som en engelsk landskapshage (13 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif