Feriehus til utleie Bisserup

Utvalg: 1-5 feriehus

Bisserup - en liten, idyllisk landsby på Sjællands sydkyst.

Feriehus på Sjælland

Ferieområdet ligger i Karrebæksminde Bugt og ved strandsøya Holsteinborg Nor, et viltreservat med et spesielt rikt fugleliv. Foruten å nyte den friske naturen og de rekreative omgivelser, er det også kulturelle opplevelser i den gamle handelsbyen Næstved i nærheten. Den har bevart en del av sine bygninger fra Middelalderen (ca. 21 km).

Severdigheter - Bisserup

Dere kan spasere langs strandsøya Holsteinborg Nor. Over marker og gjennom skog kommer dere etter ca. 16 km gange til Holsteinborg Slot, som på grunn av sin prektige beliggenhet er et av Danmarks mest kjente slott. Fra hovedbygningen kan dere se Smålandshavet, Storebælt og de idylliske, små øyer Glænø og Ormø. Den skjønne øya Enø (ca. 18 km) består av 2 deler, som er forbundet med hverandre ved hjelp av en smal tange. På den nordlige delen ligger landsbyen Enø, og på den sydlige delen finner dere et fredet fugleområde. Fra Enø går det en bro til den hyggelige fisker- og badebyen Karrebæksminde. Her hersker en hyggelig stemning, en båthavn fylt med atmosfære, en minigolfbane, gode innkjøpsmuligheter og flere restauranter og kaféer. Ved kanalen og båthavnen er det et røkeri, fiskekuttere og en livlig fiskehandel.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif