Feriehus til utleie Ordrup

Utvalg: 5-20 feriehus

I Ordrup i Sejerø Bugten finner dere fred, ro, vakker natur, strand og vann. Et ideelt feriemål for især naturelskere og lystfiskere.

BonBon-Land - opplevelser i feriehus

Ordrup ligger i Nordvestsjælland, ut mot Sejerø Bugten og Storebælt, med Sjællands Odde i bakgrunnen. Det vakre, rolige sommerhusområdet er omgitt av skjønn natur, skog og vann, som egner seg til bading, surfing, dykking, fiske og seilas. Det er innkjøpsmuligheter og spisesteder i området. Den nærmeste større byen er Holbæk, 26 km mot sydøst.

Severdigheter - Ordrup

Ved kirken i Fårevejle Kirkeby, 3 km fra Ordrup, sies det, at Jarlen av Bothwell ligger begravd.
I Høve ligger den vakre gamle Høve Mølle, og herfra har dere en flott utsikt over Sejerø Bugten og Sjællands Odde (7 km).
I Odsherreds Zoo Dyrepark ved Asnæs kan dere oppleve 600 dyr, fordelt på 100 arter (8 km).
Dragsholm Slot i Hørve er Danmarks eldste slott. Den opprinnelige festningen fra den tidligere middelalder har både fangekjeller og spøkelseshistorier. Til slottet hører en vakker slottspark (11 km).
Ta evt. en fergetur fra det lille fergeleie Havnsø (14 km) over Sejerø Bugten til den bilfrie øya Nekselø. Den kan by på et vakkert og spennende landskap med et rikt dyreliv og storslåtte utsikter, eller til Sejerø, som har Danmarks mildeste klima, et kupert landskap, mange små badestrender, samt flere gravhauger og en bautasten.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif