Feriehus til utleie Hundested

Utvalg: 5-20 feriehus

Ferieområdet Hundested ligger på tangen Halsnæs mellom Hesselø Bugt, Isefjord og Roskilde Fjord med vann til 3 sider.

Ferie i feriehus med kultur og mange attraksjoner

Er dere tilhengere av sol, hav og et vekslende landskap, så er ferieområdet ved Hundested kanskje det helt riktige. Især lystfiskere og seilere vil få mye ut av ferien på tangen Halsnæs, som er omgitt av vann på 3 sider. Gjestfriheten og den spesielle stemningen gjør Hundested til et deilig feriested. Hundested er kjent for å ha flest soltimer og minst regn på Sjælland. Sommerhusområdet ligger bare få hundre meter fra havet. Det er mulig å kjøpe dagligvarer i området, og Hundested (6 km) og Frederiksværk (10 km) er de nærmeste større byer.

Severdigheter - Hundested

Besøk Kikhavn (5 km), den eldste fiskehavn på Halsnæs fra det 13. århundre.
I det skjønne festningsområde i Hundested fra 1807, finner dere polarforskeren Knud Rasmussens hus (5 km). Huset er i dag en minnestue og ser nøyaktig ut som den gang det ble forlatt.
Nyt det aktive livet i Hundesteds fiske- og båthavn, samt den hyggelige stemningen i butikkene, restaurantene og røkeriet.
Hundested er ikke en typisk turistby, selv om den er særdeles attraktiv med sine hvite sandstrender og lukt av furuskog.
I Grønnesse Skov (8 km) finner dere Karlssten, som er en av de vakreste og største stendysser i Danmark. Ved å følge de blå skilter fra Grønnesse Gods, kan dere besøke stenen, men bare til fots.
Besøk også Asserbo Slotsruin (11 km). Slottet ble bygd av munker i det 12. århundre.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif