Feriehus til utleie Kaldred

Utvalg: 1-5 feriehus

Når dere holder ferie i Kaldred er dere omgitt av nydelig, fredet natur, strand, byer og severdigheter.

BonBon-Land - opplevelser i feriehus

Feriebyen Kaldred er et stille og hyggelig feriehusområde på Bregninge Hedeslette. Kaldred ligger i naturskjønne omgivelser ved Sejerø-bukten på Vestsjælland - tett på Sjællands største hedeområde, Vesterlyng. Det nydelige, fredede området er et populært og naturskjønt turmål.
Området innbyr til opphold i naturen, hvor dere kan vandre, bade, fiske, studere fugler og se oldtidsminner i form av gravhøyer og dysser.
Det er mulig å kjøpe dagligvarer på eignen og I Kalundborg finner dere et spennende havnemiljø, en ganske særlig bydel fra middelalderen med smale streder og velbevarte bindingsverkshus, Danmarks eneste kirke med 5 spir, en hyggelig bymidte med restauranter og forretninger og mange flere severdigheter (13 km).

Severdigheter - Kaldred

På Birkendegaards landbomuseum kan dere oppleve stuer, kjøkkener og kamre med intakt interiør, verksteder med redskaper og verktøy samt landbruksmaskiner fra gamle dager (6 km).
Havnsø (9 km) ligger i Nekselø Bugt og har alltid vært et viktig fergeleie. Nyt stemningen på havnen, kjøp evt. nyfanget fisk eller ta med fergen fra Havnsø til den bilfrie øya Nekselø, som med sitt vakre og spennende landskap og et rikt dyreliv er verdt et besøk - eller til øya Sejerø, som har Danmarks mildeste klima, bakket landskap, mange små badestrender samt flere jettestuer og en bautastein.
Besøk middelalderbyen Kalundborg med de brosteinsbelagte, smale streder og velbevarte bindingsverkshus (13 km).
Dragsholm Slott i Hørve er Danmarks eldste slott. Den opprinnelige festningen fra den tidlige middelalder har et fangehull og kan by på mange spøkelseshistorier. Til slottet hører det en veldig flott slottspark (19 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif