Feriehus til utleie Bakkebølle

Utvalg: 1-5 feriehus

Bakkebølle på Sydsjælland har utsikt til øyene Lolland, Falster og Møn.

Med utsikt over vannet i Tisvildeleje - dansk ferihusutleie.

Bakkebølle ligger på sydspissen av Sjælland, ved farvannet Storstrømmen og nord for de 3 øyer Lolland, Falster og Møn. Det er kort avstand til tallrike severdigheter, naturopplevelser og historiske byer, som f.eks. Vordingborg. Den har en aura av sydeuropeisk glød, ca. 11 km fra Bakkebølle. Det hyggelige ferieområdet Bakkebølle ligger bare 1 km fra vannet og 2 km fra innkjøpsmuligheter. La dere inspirere av de mange fristelser og opplev Sjælland, Lolland, Falster og Møn.

Severdigheter - Bakkebølle

Opplev Vordingborg (ca. 11 km) og fornem den sydlanske stemningen på båthavnen, bare få hundre meter fra sentrum, med en mengde hyggelige forretninger. Byens kjennetegn er Gåsetårnet, som hører til en av Danmarks største slottsruiner fra middelalderen. Besøk også forskjellige museer (Sydsjællands Museer), med severdige samlinger fra oldtiden og fram til i dag. Historisk Botanisk Have ble anlagt etter 1. Verdenskrig, og her kan der finne ro, mens dere blir påvirket av parkens historiske atmosfære, med blomsterduft og planter.
Krokodille Zoo i Eskilstrup på Falster har Europas største samling av forskjellige krokodiller. Her fins også skillpadder, varaner og anakondaer (ca. 26 km).
Gisselfeld Slotspark er en av Nordeuropas vakreste hager i engelsk stil (ca. 42 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif