Feriehus til utleie Stillinge Strand

Utvalg: 1-5 feriehus

Stillinge Strand er et populært ferieområde med en deilig strand - tett på Vestsjællands severdigheter.

Feriehus på Sjælland

Stillinge Strand ligger i Musholm Bugt ved Vestsjællands kyst, i et område, som har flere oldtidsfunn, minnesten, et rikt fugleliv og severdigheter for hele familien. I nærheten av ferieområdet finner De forretninger, restauranter, minigolf og iskjosker. Den nærmeste større byen er Slagelse, som ligger ca. 13 km fra Stillinge Strand.

Severdigheter - Stillinge Strand

Minnestenene i Mullerup Mose indikerer de stedene, der funn fra steinalderens jegere og fiskere laget om Danmarks historie (ca. 7 km).
Vikingeborgen Trelleborg ved Slagelse er en 1000 år gammel vikingeborg. Et museum utstiller funn fra utgravninger (verktøy, våpen, klesdrakter o. lign.) og rekonstruksjoner (ca. 11 km).
Besøk byen Slagelse, som har en gammel bydel, som er blitt restaurert med brostein på veiene. Byen har desuten et interessant museum med en kjøpmannsgård, spennende historiske samlinger, gallerier og gode innkjøpsmuligheter og spisesteder (ca. 13 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif