Feriehus til utleie Saltbæk

Utvalg: 1-5 feriehus

Saltbæk ligger like ved fuglereservatet Saltbæk Vig og bare 8 km fra Kalundborg.

Feriehus på Sjælland

Ferieområdet ligger ved den lille landsbyen Saltbæk, kun få hundre meter fra vannet og like ved fuglereservatet Saltbæk Vig.
Saltbæk hører til området Odsherred, som er et 'typisk dansk' ferieområde, da mange hus ikke leies ut til turister. Såvel natur- og badeopplevelser, som kultur og severdigheter, venter dere her. Dagligvarer kan kjøpes i området. Den nærmeste større byen er Kalundborg (ca. 8 km) med et spennende havnemiljø, en ganske spesiell bydel fra middelalderen, mange utstillinger og et hyggelige sentrum med restauranter og forretninger.

Severdigheter - Saltbæk

Besøk middelalderbyen Kalundborg (ca. 8 km). Opplev gater med brosten, smale streder og velbevarte hus i bindingsverk. La dere fascinere av førsteklasses arkitektur og besøk kirken 'Vor Frue Kirke' fra ca. 1170 med sine fem spir.
Naturområdet Loch Ness ved Spangsbro (ca. 9 km) er et rekreasjonsområde for hele familien.
Havnsø (ca. 26 km) ligger i Nekselø Bugt og har alltid vært et viktig fergeleie. Nyt stemningen på havnen, kjøp evt. fersk fisk eller ta fergen fra Havnsø til den bilfrie øya Nekselø, som med sitt vakre og spennende landskap og et rikt dyreliv, er et besøk verd - eller til øya Sejerø, som har Danmarks mildeste klima, et kupert landskap, mange små badestrender, samt flere jettestuer og en bautasten.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif