Feriehus til utleie Svallerup Strand

Utvalg: 1-5 feriehus

Svallerup Strand ligger i den idylliske Jammerland Bugt på Vestsjælland.

Med utsikt over vannet i Tisvildeleje - dansk ferihusutleie.

Ferieområdet ved Svallerup Strand er omgitt av hav og deilig natur, og ligger ca. 11 km nord for Gørlev og ca. 12 km syd for Kalundborg på Vestsjælland. Et deilig feriemål for bl.a. lystfiskere og naturelskere. I en avstand på ca. 10 km ligger Danmarks 4. største sjø Tissø.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området. I Kalundborg finner De et spennende havnemiljø, en ganske særlig middelalderbydel, mange utstillinger, restauranter og forretninger.

Severdigheter - Svallerup Strand

Svallerup Kirke ble bygget i det 12. århundrede i romersk stil. Bemerk tiendeskuret, øst for kirken, hvor tiende, som bønderne hvert år skulle avlevere til herremennene, ble oppbevart.
Rundt landsbyen Bjerge (ca. 5 km) finnes det flere jettestuer, bl.a. Regnarshøj ved Bjerge by og Rævehøj, hvorifra De har en praktfull utsikt over Storebælt.
Besøk den levende handelsbyen Kalundborg (ca. 12 km) med dens interessante havnemiljø og den enestående gamle middelalderbydel med smale gater og velbevarte bindingsverkshus, den eneste kirken i Danmark med fem spir, mange utstillinger, den fascinerende bymitten og Kalundborgs Museum.
Det allsidige landbrugsmuseum Fløjgården (ca. 15 km) rummer bl.a. en stor privat samling av landbruksmaskiner fra tiden mellom 1850-1950, i alt ca. 2000 effekter. Gårdens tunge, belgiske trekkhesterase tjener ved særlige leiligheter som arbeidshester spennt for gamle vogner og redskaper.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif