Feriehus til utleie Høve Strand

Utvalg: 1-5 feriehus

Fra Høve Strand har dere utsikt over Sejerø Bugten med landtangen Sjællands Odde i bakgrunnen.

BonBon-Land - opplevelser i feriehus

Det rolige og hyggelige sommerhusområdet Høve Strand ligger på Vestsjællands nordkyst, like ut mot Sejrø Bugten. Her finner dere fred, ro, vakker natur, strand og vann, som egner seg til bading, surfing, dykking, fiske og seilas. Området er ideelt for især naturelskere og lystfiskere. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og i Holbæk, 30 km mot sydøst, finnes i et utall av butikker, restauranter, aktivitetsmuligheter og kulturelle tilbud.

Severdigheter - Høve Strand

Fra den smukke gamle Høve Mølle har dere en vakker utsikt over Sejerø Bugten og Sjællands Odde.
I Odsherreds Zoo Dyrepark ved Asnæs kan dere oppleve 600 dyr, fordelt på 100 arter (3 km).
Dragsholm Slot i Hørve er Danmarks eldste slott. Den opprinnelige festningen fra den tidligere middelalder har både fangekjeller og spøkelseshistorier. Til slottet hører en vakker slottspark (12 km).
Jettestuen ved Højby er en av Danmarks best bevarte jettestuer med to kamre. Jettestuen er 4,5 m høy, 26 m i diameter og var gravkammer for 98 mennesker (14 km). Utstilling fra utgravningen kan ses på Stenstrup Museum i nærheten (16 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif