Feriehus til utleie Greve Strand

Utvalg: 1-5 feriehus

Greve Strand ligger i den innbydende Køge Bugt, bare 30 km fra København.

Besøk København på ferien i feriehus

Sommerhusområdet ligger i Køge Bugt, omgitt av skog, strand, mange sjøer og småbyer, som f.eks. Greve (ca. 2 km) og Ishøj (ca. 7 km), som byr på spennende kulturskatter. Dere kan kjøpe dagligvarer innen for en radius av 1 km.
Gled dere til en ferie med muligheter til en mengde opplevelser. Nyt den friske brisen fra havet og tallrike aktiviteter på den rene stranden, opplev den storslåtte naturen eller ta del i det sprudlende livet i København.

Severdigheter - Greve Strand

Besøk Greve Museum (ca. 6 km), som er et spennende, utradisjonelt, lokalhistorisk museum med mange aktiviteter og utstillinger.
I Ishøj (ca. 7 km) kan dere bl.a. betrakte Ishøj Kirke, som stammer fra år 1150.
I landsbyen Tranegilde (ca. 10 km) ligger Bredekærgård, her blir markene framdeles pløyd med hester, som i gamle dager.
Besøk også byen Køge med den hyggelige, gamle bydelen, en stemningsfylt båthavn, museene Køge Skitsesamling, Køge Museum og Køge Legetøjsmuseum, en fortryllende kirke, gågaten, markedsdagene og gode restauranter (ca. 22 km).
Besøk evt. også hovedstaden København (ca. 30 km) med dens levende kulturliv, museer, musikkliv, teatre, gallerier, fornøyelser og den lengste gågaten i Europa - Strøget. I tillegg er det attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelene, København Zoo og mye mer.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif