Feriehus til utleie Udby

Utvalg: 1-5 feriehus

Udby er et lite, hyggelig feriehusområde på det naturskjønne Tuse Næs i Odsherred

Besøk København på ferien i feriehus

Det rolige og hyggelige feriehusområdet Udby er et flott og kupert naturområde på nordsiden av halvøya Tuse Næs i Odsherred. Fra området har dere utsikt over Holbæk Fjord, Lammefjorden og Orø.
Udby er et ideelt ferieområde, dersom dere gjerne vil bade, fiske, spille golf, nyte naturen og ta på tur til noen av Odsherreds mange severdigheter. Opplev f.eks. den flotte Kisserup Mølle, Odsherred Zoo og Sommerland Sjælland.
Dere kan handle i dagligvarebutikker i området, og 15 min. kjøring vekk ligger Holbæk, som blant annet byr på havnemiljø, butikker, restauranter, gallerier, wellness og seilturer på fjorden.

Severdigheter - Udby

Det er mange kunsthåndverkere på Tuse Næs og ofte kan dere få besøke dem på deres gallerier, atelier, verksteder og utstillinger.
I Tuse Kirke kan dere se enestående kalkmalerier fra tiden 1460-1480.
Udflugter
Besøk det smukke, hvite Dragsholm Slott, som er Danmarks eldste slott fra den tidlige middelalder. Her kan dere dessuten oppleve en nydelig slottspark og en gourmetrestaurant (11 km).
På Museum Odsherred i Asnæs kan dere se malerier og billedkunst av Odsherredsmalere og Malergården i Plejerup utstiller malerier av områdets natur (18 km).
Odsherred Zoo er Danmarks eneste Zoo og Rescuecenter. Her lever dyrene i naturlige omgivelse og dere kommer helt tett på dem. Se også de spennende dyrene fra Sør-Amerika i Tropehuset. Og forskjellige steder i parken går påfugler, kaniner og høns fritt rundt.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif