Feriehus til utleie Jungshoved

Utvalg: 1-5 feriehus

Jungshoved i Fakse Bugt ligger i vakre naturomgivelser, litt isolert, men sentralt.

Med utsikt over vannet i Tisvildeleje - dansk ferihusutleie.

I ferieområdet kan dere se ruinene av en gammel herregård, som ifølge sagnet skulle være bygd av sjørøveren Joffne. Herregården ble oppkalt etter Joffne 'Joffneshoved', som senere ble til Jungshoved. Foruten sjørøverhistorier byr området også på bademuligheter, aktiviteter i den skjønne naturen og utflukter til spennende severdigheter.
Fra sommerhusområdet er det, tross den rolige beliggenheten, ikke langt til forretninger. Dagligvarer kan dere kjøpe innen for en radius av 3 km, og den nærmeste større by er Vordingborg, med mange forretninger og severdigheter (ca. 24 km).

Severdigheter - Jungshoved

Jungshoved Kirke inneholder noen kalkmalerier, som sies å forestille en dødsdans.
Præstø (ca. 13 km) er en sjarmerende, gammel handelsby. Her finner dere mange forretninger, gode restauranter og hyggelige kaféer. Kikk innom pottemakeriet Rødeled og se hvordan en skjønn skål eller en kopp blir til av en klump leire.
Besøk også handelsbyen Vordingborg (ca. 24 km) med mange severdigheter og fritidstilbud. Byens kjennetegn er Gåsetårnet, som hører til en av Danmarks største slottsruiner fra middelalderen.
Østsjællands Museum Fakse (ca. 32 km) stiller ut mer enn 500 forskjellige fossiler. Fakse Kalkbrud er 45 m dypt, og her fins fossiler av f.eks. hai og krokodiller, som levde her for millioner av år siden.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif