Feriehus til utleie Eskebjerg Vesterlyng

Utvalg: 1-5 feriehus

Eskebjerg er en hyggelig, gammel landsby med sjarmerende hus, og ligger ved Sejerø-bukten og det naturskjønne, fredede område Vesterlyng.

Feriehus på Sjælland

Ferieområdet Eskebjerg Vesterlyng ligger mitt i Sejerø-bukten på Vestsjælland. Den lille landsbyen Eskebjerg ligger bakenfor Sjællands største hedeområde Vesterlyng, som er et meget populært og naturskjønt utfluktsmål. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Eskebjerg, som også byr på flere grønne områder med lekeplass, ballbane, bmx-bane, petanquebane og bålplass.
Området innbyr til opphold i naturen, hvor du kan vandre, bade, fiske, studere fugler og oppleve oldtidsminner i form av bl.a. gravhøyder og dysser.
Den nærmeste større by er Kalundborg (13 km), og her finner du et spennende havnemiljø, en ganske særlige bydel fra middelalderen med smale streder og velbevarte bindingsverkshus, Danmarks eneste kirke med 5 spir, mange utstillinger og den hyggelige bysentrum med restauranter og forretninger.

Severdigheter - Eskebjerg Vesterlyng

Området er kjent for sine mange, interessante gravhøyder, stendysser og jettestuer.
Havnsø (8 km) ligger i Nekselø Bugt og har alltid vært et viktig fergeleie. Nyd stemningen på havnen, kjøp evt. friskfanget fisk eller ta med fergen fra Havnsø til den bilfrie øya Nekselø, som er et besøg værd med sitt vakre og spennende landskap og et rikt dyreliv¿ eller til øya Sejerø, som har Danmarks mildeste klima, et kupert landskap, mange små badestrender samt flere jettestuer og en bautastein.
Besøk middelalderbyen Kalundborg med de brosteinsbelakte, smale streder og velbevarte bindingsverkshus (13 km).
Dragsholm Slot i Hørve er Danmarks eldste slott. Den opprinnelige festning fra den tidlige middelalder har et fangehul og kan by på mange spøkelseshistorier. Til slottet hører en meget vakker slottspark (18 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif