Feriehus til utleie Tisvildeleje

Utvalg: 5-20 feriehus

Tisvildeleje er en herlig badeby med en av de beste strandene ved Kattegats kyst.

Feriehus på Sjælland

Tisvildeleje ligger ved Nordsjællands skjønne kyst, direkte ved de fredede Tibirke Bakker, som lokker med de lyngkledde bakkene sine og den fantastiske utsikten over Arresø, Danmarks største sjø, Gribskov og Roskilde Fjord. Her kan De nyte en opplevelsesrik ferie, som ikke bare består av et skjønt badeliv ved den barnevennlige sandstranden, men som også byr på opplevelser i Tisvildeleje med innbydende restauranter, gallerier, butikker og et loppetorg hver lørdag om sommeren.

Severdigheter - Tisvildeleje

Besøk Tibirke Kirke, som er plasert på det stedet, der det i oldtiden fanntes et hedensk offersted.
Helene Kilde, som er en av Danmarks mest kjente sundhetskilder, finner De ved skråningen mellom Tisvildeleje og Kattegat. Det heter seg, at man Sankt Hans natt skal drikke vann fra kilden på helgeninden Helenas grav for å bli kurert for sykdom.
Ved foten av Tibirke Bakke fannt man i 1940 en brolagt sti fra Jernalderen 'Oldtidsvejen' - (husk gummistøvlene!).
Besøk også Asserbo Slotsruin (ca. 9 km). Slottet ble bygget av munker i det 12. århundrede. Slottet sandet til og ble først i 1849 gravet fri igjen av Frederik VII.
Helsinge (ca. 9 km) er en aktiv og hyggelig handelsby med severdigheter, museer, gågate, springvann, butikker og spisesteder.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif