Feriehus til utleie Ålsgårde

Utvalg: 1-5 feriehus

Ålsgårde er en liten, innbydende fiskerby ved Øresund, bare 6 km fra Helsingør.

BonBon-Land - opplevelser i feriehus

Fiskerbyen ligger bare få meter fra Øresund, som er et av de beste stedene for havfiskeri i Danmark. Nyt dette feriestedet, som er en deilig blanding av skjøn natur med skog og strand og tallrike kulturopplevelser i de omkringliggende byene, såsom f.eks. havnebyen Helsingør (ca. 6 km), som også blir kallt for 'Porten til Øresund' og Danmarks hovedstad København (ca. 52 km).
Innenfor 2 km er det mulighet for innkjøp av dagligvarer. Byen Helsingør er med de utallige forretninger, restauranter og aktivitetsmuligheter verdt et besøk. Her finner De desuten også Kronborg Slot.

Severdigheter - Ålsgårde

Nyt de mange gamle husene i Ålsgårde, f.eks. bindingsverkshuset Anes Hus i Hammermølle Skov eller Købmandsgården, der De i dag kan besøke restauranten 'Jan Hurtigkarl og Co'.
Hellebæk Kirke, som ble bygget i barokkstil i 1920, er også verdt et besøk. Fra kirken er det en herlig utsikt helt til Sverige.
'Hammermøllen og Turbinehuset' (ca. 1 km) er en restaurert mølle, som i dag fungerer som museum. Inntil 1870 ble det her fremstillet gevær- og pistolløp.
Hornbæk Kunstmuseum (ca. 8 km) er et kulturelt møtested med skiftende kunstutstillinger.
På Rudolf Tegners Museum ved Dronningmølle er billedhuggeren Tegners skulpturer av gips og marmor utstillet (ca. 15 km).
I Dronningmølle finner De også Munkeruphus, et utstillingssted med kunst, kunsthåndverk, design og arkitektur.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif