Feriehus til utleie Tureby, Køge

Utvalg: 1-5 feriehus

Her kan dere holde ferie i rolige, rekreative og hyggelige omgivelser, og samtidig være tett på Sjællands mange severdigheter.

Feriehus på Sjælland

Tureby ligger på den østlige delen av Sjælland, ca. 12 km sørvest for Køge. Den lille landsbyen er omgitt av nyplantet skog, marker, en innsjø med bålplass samt Herregården Turebyholm. Det er ca. 15 til kysten og den gode badestranden ved Strøby Egede.
Området omkring Tureby henvender seg fortrinnsvis til naturelskere, som ønsker fred, ro og frisk luft, samt personer med interesse for historiske severdigheter. Langs de snvingete veiene i området kan dere bl.a. oppleve kupert natur, daler, små, idylliske landsbyer, middelalderkirker, den enestående Stevns Klint og den gamle bronsealderhøyde Lammehøj i landsbyen Varpelev.
Det er mulighet for å kjøpe inn dagligvarer i området, og 12 km herfra byr Køge på gode innkjøpsmuligheter, spisesteder, aktivitetsmuligheter og severdigheter.

Severdigheter - Tureby, Køge

Den vakre, restaurerte herregården Turebyholm hører under godset Bregentved, og har en usedvanlig velbevart rokokko hovedbygning. Herregården er omgitt av marker, alléer og levende gjerder.
Besøk Køge, som bl.a. kan by på en hyggelig, gammel bydel med vakre hus fra 1600-tallet, en stemningsfylt lystbåthavn, museene Køge Skitsesamling, Køge Museum og Køge Legetøjs Museum, en flott kirke, gågate, torgdager og gode spisesteder (12 km).
Det majestetiske Vallø Slot er en renessansebygning fra 1580'erne med 2 flotte tårn. Slottet er omgitt av en vakker herregårdshage, som igjen er omkranset av vittstrakte skoger og åpne marker. Det er offentlig adgang til parken og gårdsplassen (15 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif