Feriehus til utleie Fakse Ladeplads

Utvalg: 5-20 feriehus

Det kjente, gamle ferieområde, Faxe Ladeplads, er stadig populært pga. av den fine stranden, den flotte naturen og de vakre skogene.

Besøk København på ferien i feriehus

På Sydsjællands østkyst, like under Stevns, ligger den familievennlige badebyen Faxe Ladeplads. Her finner dere en vakker strand, en hyggelig, kombinert lystbåt- og fiskerihavn, gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder. Det er et naturskjønt og skogrikt område. Det er ikke langt til spennende severdigheter for hele familien, og det er dessuten jernbaneforbindelse direkte herfra til København.
Byen Fakse ligger 6 km bakom kysten, og her kan dere bl.a. besøke byens berømte bryggeri.
Den nærmeste av større byer er Næstved, 32 km fra Faxe Ladeplads.

Severdigheter - Fakse Ladeplads

Både Blåbæk vann- og vindmølle er velbevarte og ligger naturskjønt til, bare 4 km bak Faxe Ladeplads. Vannmøllen er, som en av de eneste i Danmark, stadig i full bruk.
Det prektige Vemmetofte Kloster er ikke offentlig tilgjengelig, men klosterkirken kan besøkes (5 km).
Østsjællands Museum Faxe stiller ut mer enn 500 forskjellige arter fossiler og forsteninger.
I Faxe Kalkbrud, som er 45 m dypt, kan dere selv finne fossiler og forsteninger fra f.eks. hai og krokodiller, som levde her for millioner av år siden.
Området er generelt rikt på gravhauger og langdysser, som finnes bl.a. i Faxe og i Strandegårds Dyrehave.
Gå ikke glipp av Stevns største severdighet; den 15 kilometer lange og opp til 41 meter høye krittklinten Stevns Klint. 'Flagbanken' er klintens mest dramatiske punkt med en enestående utsikt, og ligger ved Stevns Natur Center. Utover det er den gamle kirken ved Højerup, som ligger helt ute ved klinten, et besøk verd.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif