Feriehus til utleie Enø

Utvalg: 1-5 feriehus

Den naturskjønne Enø ved Karrebæksminde byr på enestående, fredet natur og hyggelig badeby-stemning.

Besøk København på ferien i feriehus

Den naturskjønne Enø ligger i Sydvestsjælland, ut mot Smålandsfarvandet, og består av to deler, som er forbundet med et smalt drag. På den nordlige delen ligger Enø by og sommerhusområdet, og på den sydlige odde finnes et fredet fugleområde. Enø er forbundet med den hyggelige fisker- og badebyen Karrebæksminde med en bro. Her finner dere en hyggelig atmosfære, en stemningsfull båthavn, minigolfbane, gode innkjøpsmuligheter samt flere spisesteder og kaféer. Prøv evt. en 'Enø Steak', som byen er meget kjent for. Ved kanalen og båthavnen kan dere oppleve fiskekuttere, et røkeri og en livlig fiskehandel.
Igjennom hele sommeren arrangeres det aktiviteter som tivoli, kremmermarked, kappseilas og musikkunderholdning i byen.
Dessuten finner dere vakker strand, fredet natur og et rikt fugleliv på Enø.
Den nærmeste større byen er den gamle byen Næstved, som har bevart en rekke middelalderbygninger (10 km).

Severdigheter - Enø

Foruten stemning og atmosfære kan Enø og Karrebæksminde også by på et lysstøperi, en antikvitetsbutikk og et galleri.
Besøk den livlige handelsbyen Næstved, som er omgitt av vakker natur og bl.a. byr på en rekke historiske severdigheter samt gode shoppingmuligheter (10 km).
Nordøst for Enø ligger Gavnø med det gamle slottet. Gavnø Slot har en av Danmarks vakreste blomsterparker. Opplev også sommerfuglerlandet på stedet og selvfølgelig selve slottet, som har daglige rundvisninger (14 km).
Bonbonland i Holme Olstrup har mer enn 70 aktiviteter for hele familien; bl.a. Danmarks villeste rutsjebane 'Vild-svinet', raftingbane, karuseller, sirkus, barneteater, sjørøversjø og mye mer (18 km).
På Holmegård Glasværk ved Fensmark kan dere oppleve framstillingen av kunstglass og besøke butikken under de daglige rundvisninger (19 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif