Feriehus til utleie Klint

Utvalg: 5-20 feriehus

Klint er et hyggelig og familievennlig sommerhusområde ved Nordsjællands kyst.

Ferie i feriehus med kultur og mange attraksjoner

Klint ligger på spissen av Nordvestsjælland, like øst for Sjællands Odde og ca. 5 km fra Nykøbing Sjælland. Her er det strand og natur rett uten for døren. Like i nærheten av Klint finnes flere severdigheter og aktivitetsmuligheter for alle i familien. Det er dagligvarebutikker og en restaurant i Klint.

Severdigheter - Klint

Nykøbing Sjælland er en hyggelige by med gågate, allverdens forretninger og fortauskaféer (5 km).
Sommerland Sjælland byr på mer enn 60 aktiviteter for hele familien; en hyggelig tur med kano, en vill tur i rutsjebanen eller en tur i Sjællands største vannland med bl.a. Splach Land, hvor det forgår organisert vannkamp (5 km).
Jettestuen ved Højby er en av Danmarks best bevarte jettestuer med to kamre. Jettestuen er 26 m i diameter og var gravkammer for 98 mennesker. Utstilling fra utgravningen kan ses på Stenstrup Museum i nærheten (8 km).
Besøg Lumsås Mølle, som er et virksomt møllemuseum, hvor melet males på gammeldags maner. Opplev de imponerende konstruksjoner og kjøp evt. mel med hjem (8 km).
Området er rikt på levninger fra middelalderen; bl.a. Højby kirke, vollanlegget Borren ved Højby sø, 'Borgen' Næsholm i den nå uttørrede Nygård sø, samt anlegget Nygård i landsbyen av samme navn.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif