Feriehus til utleie Gudmindrup Lyng

Utvalg: 5-20 feriehus

Det hyggelige ferieområdet Gudminderup Lyng ligger i Sejrø Bugten, syd for Sjællands Odde.

Med utsikt over vannet i Tisvildeleje - dansk ferihusutleie.

Ferieområdet Gudminderup Lyng byr på strand og deilig natur med skog og fredede områder. Det finnes flere severdigheter og aktivitetsmuligheter for hele familien rett i nærheten. I landsbyen Højby, som ligger 3 km bak stranden og sommerhusområdet, er det dagligvarebutikker og et par spisesteder. Det er bare få km til Nykøbing Sjælland, som byr på et utall av spisesteder, gode shoppingmuligheter, samt kulturelle opplevelser.

Severdigheter - Gudmindrup Lyng

Jettestuen ved Højby er en av Danmarks best bevarte jettestuer med to kamre. Jettestuen er 4,5 m høy, 26 m i diameter og var gravkammer for 98 mennesker. Utstilling fra utgravningen kan ses på Stenstrup Museum i nærheten (4 km).
Nykøbing Sjælland er en hyggelig by med gågate, allverdens forretninger og fortauskaféer og gode, kulturelle tilbud. Sommerland Sjælland ved Nørre Asminderup byr på mer enn 60 aktiviteter for hele familien; en hyggelig tur med kano, en vill ferd på rutsjebanen eller en tur i Sjællands største vannland (9 km).
Besøk Lumsås Mølle, som er et virksomt møllemuseum, hvor melet males på gammeldags maner. Opplev de imponerende konstruksjoner, det vakre interiøret, de hvite møllevinger og kjøp evt. mel med hjem (7 km).
Området er generelt rikt på gallerier, atelier, verksteder og utstillinger, da det bor mange kunsthåndverkere her.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif