Feriehus til utleie Haraldsted Sø

Utvalg: 1-5 feriehus

Haraldsted Sø - herlige naturopplevelser direkte ved sjøen på den vakre øya Sjælland.

Ferie i feriehus med kultur og mange attraksjoner

Prøv å ha ferie bare få meter fra en sjø. Haraldsted Sø byr ikke bare på rent badevann, men også fine spaserturer langs bredden i naturskjønne omgivelser. Historiske opplevelser venter dere også i den lille landsbyen Haraldsted (ca. 2 km), som kan fortelle om dramatiske begivenheter, og i en av de eldste byer i Danmark, Ringsted (ca. 7 km), som er kjent for sine karakteristiske, røde taksten. Her finner dere også tallrike forretninger. Dagligvarer kan dere kjøpe innen for en radius av få km.

Severdigheter - Haraldsted Sø

Landsbyen Haraldsted (ca. 2 km) ble kjent på grunn av det dramatiske mordet på hertug Knud Lavard i det 12. århundre, og Knud Lavards Kapel (ca. 4 km) var i den katolske tiden sentrum for martyren Knud Lavard.
Besøk også Haraldsted Kirke, som stammer fra det 12. århundre (ca. 2 km).
Festningen 'Ridebanen' ligger på nordsiden av Haraldsted Sø og er sannsynligvis et forhistorisk tilfluktssted.
Fantasy World (ca. 6 km) er et sommerland med uforglemmelige opplevelser for hele familien. Her kan dere møte H. C. Andersen, de 7 dverger og aper.
Ringsted (ca. 7 km) er en av Danmarks eldste byer. Her fins Ringsted Museum & Vindmølle, som er et kulturhistorisk museum. Til museet hører en vindmølle, hvor det i dag blir framstilt økologisk mel. Det tilhørende Radiomuseum stiller ut objekter fra 1880¿1980.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif