Feriehus til utleie Ejby Strand

Utvalg: 1-5 feriehus

Ejby Strand ligger mellom Roskilde Fjord og Isefjord, midt på Sjælland.

Med utsikt over vannet i Tisvildeleje - dansk ferihusutleie.

Sommerhusområdet ligger på den nederste delen av halvøya Hornsherred, Bramsnæs, som er preget av landbruk, små landsbyer og noen små fiskerbyer. Her venter dere natur- og badeopplevelser, samt kultur og severdigheter. I de nærmeste større byer, Holbæk (ca. 12 km) og Roskilde (ca. 22 km), fins mange restauranter, gode shoppingmuligheter og kulturelle tilbud. I nærområdet kan dere også kjøpe dagligvarer.

Severdigheter - Ejby Strand

I Bramsnæs finnes det mange jettestuer, som forteller om Danmarks bebyggelse i oldtiden. På nordsiden av ådalen, Ejby Ådal, finner dere også en bautasten (minnesten fra Vikingtiden), som kalles Troldbykællingen. På Bramsnæs Museum i Kirke Hyllinge (ca. 3 km) blir fortiden til en opplevelse. Her kan dere beskue objekter, som har å gjøre med menneskets liv i Bramsnæs - fra oldtiden og opp til i dag.
Hvis dere vil nyte en gourmet middag, kan dere spise på restauranten Langtved Færgekro, som er kjent for sin herlige beliggenhet, sitt gamle bindingsverkshus og ikke minst for sitt gode kjøkken (ca. 3 km).
I Skibby (ca. 10 km) ligger Selsø Slot, som også inneholder et museum. I dette slottet finner dere en av Danmarks fornemste riddersaler. Legg merke til bl.a. det praktfulle stukktaket og de 2 store Versailles-speil.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif