Feriehus til utleie Nykøbing Sjælland

Utvalg: 10-40 feriehus

Den interessante og hyggelige handelsbyen Nykøbing Sjælland på Nordsjælland ligger ved skog og strand.

Besøk København på ferien i feriehus

Nykøbing Sjælland ligger i Odsherred, Vestsjællands nordlige hjørne, bare få km til både Kattegat og Nykøbing Bugt i Isefjord. Sommerhusene ligger ut mot Isefjorden, et par km fra selve byen, og her kan dere også oppleve stemningen i den vakre lystbåthavnen. Nykøbing Sjælland byr på et utall av forretninger langs gågatene, spisesteder, aktivitetstilbud og severdigheter for hele familien.

Severdigheter - Nykøbing Sjælland

Nykøbing Sjælland er en hyggelige by med gågate, allverdens forretninger og fortauskaféer og gode, kulturelle tilbud. Opplev f.eks. den bemerkelsesverdige skulpturen, inspirert av Berlinmurens fall, hvor en due flyr igennom en granittmur.
Like syd for Nykøbing Sjælland finner i Anneberg, som er en stor samling av skulptur, antikke glass og kunst.
Sommerland Sjælland byr på mer enn 60 aktiviteter for hele familien; en hyggelig tur med kano, en vill tur i rutsjebanen eller en tur i Sjællands største vannland med bl.a. Splach Land, hvor det foregår organisert vannkamp (5 km).
Jettestuen ved Højby er en av Danmarks best bevarte jettestuer med to kamre. Jettestuen er 4,5 m høy, 26 m i diameter og var gravkammer for 98 mennesker. Udstilling fra utgravningen kan ses på Stenstrup Museum i nærheten (7 km).
Mange kunsthåndverkere har bosatt seg i området, og dere kan besøke deres gallerier, atelier, verksteder og utstillinger.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif