Feriehus til utleie Tikøb

Utvalg: 1-5 feriehus

Tikøb ligger i Nordsjælland - mellom Helsingør og den 'uberørte' Esrum Sø.

Med utsikt over vannet i Tisvildeleje - dansk ferihusutleie.

Nordsjælland er et sannt ferieeldorado. Fra Tikøb er det ikke langt til hverken Esrum Sø (ca. 4 km) eller til byen Helsingør (ca. 13 km) med de tallrike butikkene.
Området byr på severdigheter, aktivitetstilbud, en fergeforbindelse til Sverige og de herlige strandene langs Øresund. Tikøb er en liten,levende og aktiv landsby med forretninger, en kirke og et museum. Nyt en avslappende ferie blandt den vennlige lokalbefolkningen, eller ta en liten tur til Sverige - turen med fergen fra Helsingør til Helsingborg tar bare 20 minutter.

Severdigheter - Tikøb

Tikøb Frysehus (ca. 3 km) er et lite museum, som viser, hvordan man i tidligere tider klarte seg uten kjøleskap og fryser, og som også forteller en historie om Tikøbs fortid.
Ca. 5 km fra Tikøb ligger det gamle cistercienserkloster Esrum Kloster fra 1151 midt i et uberørt skog- og marklandskap. I klosterbygningene er det forskjellige utstillinger, og i den deilige klosterhagen finnes det et stort antall urter.
Også ruinene av Gurre Slot er verdt et besøk (ca. 7 km). Her blir fortiden levende og om natten siger man, at det spøker.
Hornbæk Kunstmuseum (ca. 8 km) er et kulturelt møtested med skiftende kunstutstillinger.
På Rudolf Tegners Museum ved Dronningmølle er det utstillet skulpturer av gips og marmor, laget av billedhuggeren Tegner (ca. 11 km).
I Dronningmølle finner De også Munkeruphus, et utstillingssted med kunst, kunsthåndverk, design og arkitektur.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif