Feriehus til utleie Nyrup

Utvalg: 1-5 feriehus

Nær vakker strand og den hyggelige handelsbyen Nykøbing Sjælland finner dere Nyrup.

Med utsikt over vannet i Tisvildeleje - dansk ferihusutleie.

Sommerhusområdet ved Nyrup Strand ligger i Odsherred, i Vestsjællands nordlige hjørne, like ut mot Kattegat. Landsbyen Nyrup ligger et par km inne i landet. Området byr på strand, skjønn natur, samt flere severdigheter og aktivitetstilbud for alle i familien. Det er anledning til å kjøpe dagligvarer i Nyrup, og bare få km herfra byr Nykøbing Sjælland på et utall av forretninger, spisesteder og opplevelsesmuligheter.

Severdigheter - Nyrup

Jettestuen ved Højby er en av Danmarks best bevarte jettestuer med to kamre. Jettestuen er 4,5 m høy, 26 m i diameter og var gravkammer for 98 mennesker (3 km). Utstilling fra utgravningen kan ses på Stenstrup Museum i nærheten (2 km).
Nykøbing Sjælland er en hyggelig by med gågater, allverdens forretninger og fortauskaféer og gode, kulturelle tilbud. Sommerland Sjælland byr på mer enn 60 aktiviteter for hele familien; en hyggelig tur med kano, en vill ferd på rutsjebanen eller en tur i Sjællands største vannland med bl.a. Splach Land, hvor det foregår organisert vannkamp (3 km).
Besøk Lumsås Mølle, som er et virksomt møllemuseum, hvor melet males på gammeldags maner. Opplev de imponerende konstruksjoner, det vakre interiøret, de hvite møllevinger og kjøp evt. mel med hjem (6 km).
Mange kunsthåndverkere har bosatt seg i området, og dere kan besøke deres gallerier, atelier, verksteder og utstillinger.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif