Feriehus til utleie Buresø

Utvalg: 1-5 feriehus

Mellom Roskilde Fjord og Øresund ligger den idylliske Buresø omgitt av en enestående natur.

Feriehus på Sjælland

Buresø er omgitt av skogene Uggeløse Skov, Ganløse Eged og Slagskunde Skov, samt høydedraget Slangerup Ås. Nyt ferien med alle sanser, for en ferie på Sjælland står alle muligheter åpne: innbydende natur, tallrike aktivitetstilbud, kulturelle severdigheter og naturligvis den rojale hovedstaden København (ca. 35 km). I en radius av 2 km kan dere kjøpe dagligvarer og i Slangerup (ca. 4 km), som er en liten aktiv by, er det mange forretninger. Den nærmeste større by er Frederikssund (ca. 12 km), som lokker med gågater, forretninger og gode restauranter, og var også hjemsted for vikingene.

Severdigheter - Buresø

Besøk Slangerup med dens prektige Skt. Mikaels Kirke. Den store renessansebygningen, som fikk sitt nåværende utseende i 1588, ligger på en haug, som i hedensk tid var et hellig sted. Nyt de helt særlige lysforhold i kirkerummet, et lys som skapes gjennom de 12 gotisk inspirerte vinduer. I Slangerup finner dere også 'Den Gamle Smedje', hvor dere kan oppleve en gammel bysmie fra år 1900. Også hagen i smien, er et besøk verd, og her kan dere i sesongen kjøpe friske, økologiske grønnsaker.
I sommerperioden oppføres det et vikingspill i Frederikssund (ca. 12 km), og her finner dere også J.F. Willumsens Museum, som utelukkende viser verker av J.F. Willumsen. Samlingen omfatter bl.a. malerier, tegninger, grafikk, keramikk, skulpturer og fotografier. Vikinglandsbyen ved Frederikssund er en velbevart landsby med hus og skip og ligger vakkert til.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif