Feriehus til utleie Kongsmark Strand

Utvalg: 1-5 feriehus

I det hyggelige og rolige ferieområdet Kongsmark Strand er dere omgitt av natur og strand, og samtidig tett på Vestsjællands severdigheter.

Ferie i feriehus med kultur og mange attraksjoner

Kongsmark Strand ligger midt i Musholmbugten på den Vestsjællandske kysten. Herfra er det flott utsikt over Storebælt og Storebæltsbroen. Området kan bl.a. by på flere oldtidsminner, minnesten, et rikt fugleliv og severdigheter for hele familien. Nær Kongsmark Strand finner dere butikker, spisesteder, minigolf og iskiosker. Den nærmeste større byen er Slagelse, 12 km unna.

Severdigheter - Kongsmark Strand

Vikingeborgen Trelleborg ved Slagelse er en 1000 år gammel vikingborg. Et museum på stedet utstiller funn fra utgravninger (verktøy, våpen, drakter o.lign.), samt rekonstruksjoner (8 km).
Minnestenene i Mullerup Mose indikerer stedene, hvor funn fra stenalderens jegere og fiskere forandret Danmarks historie (9 km).
Besøk Slagelse, som bl.a. har en gammel bydel, som er pittoresk restaurert i en hyggelig stil og med brosten på veien. Byen kan dessuten by på et interessant museum med en gammel kjøpmannsforretning og spennende historiske samlinger, gallerier, samt gode innkjøpsmuligheter og spisesteder (12 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif