Feriehus til utleie Sjællands Odde

Utvalg: 5-20 feriehus

Det rolige, hyggelige og naturskjønne feriehusområde på Sjællands Odde er omgitt av vann på 3 sider.

Med utsikt over vannet i Tisvildeleje - dansk ferihusutleie.

Isefjord, Kattegat og Sejerø Bugten omgir Sjællands Odde, og det hersker en hyggelig og god atmosfære her. Opplev kuttere, røkeriet, båtverftet, fiskesalget og lystfiskerne. Røkeriet er tegnet av den verdensberømte arkitekten Arne Jacobsen.
På odden ligger landsbyen Yderby, en liten by med noen få hus og en vindmølle, Odden Havneby med en liten fiskerihavn, samt Yderby Lyng, hvor det er mulig å kjøpe dagligvarer.

Severdigheter - Sjællands Odde

Det fins flere museer i området, som illustrerer Odsherreds interessante kulturhistorie, bl.a. i Fårevejle Kirkeby, Høve, Nykøbing Sjælland og Stenstrup.
Lumsås Mølle er et møllemuseum i drift, her males melet på gammeldags maner. Legg merke til de imponerende konstruksjoner og kjøp evt. mel med hjem. (11 km)
Jettestuen ved Højby er en av Danmarks best bevarte jettestuer med to kamre. Jettestuen var gravkammer for 98 mennesker. Utstilling fra utgravningen kan ses på Stenstrup Museum nærheten. (15 km)

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif