Feriehus til utleie Atterup

Utvalg: 1-5 feriehus

Atterup - morsomme, spennende og lærerike ferieopplevelser ved Lammefjorden

BonBon-Land - opplevelser i feriehus

Ferieområdet Atterup ligger i Odsherred på Nordsjælland.
I disse omgivelsene kan dere nyte den deilige og avvekslende naturen og de mange underholdene, spennende og lærerike ferieopplevelser for enhver smak og alder. Ferieområdet er preget av kunstnere, som maler abstrakte motiver, som illustrerer Odsherreds nydelige landskap eller gjengir motiver fra andre verdener på akvareller.
Forlystelsesparken Sommerland Sjælland, Zoo i Asnæs samt de interessante museene på eignen er opplagte turmål på ferien deres i Atterup.
For de, som elsker vannet er det et utall av muligheter her og man kan bade i Isefjorden eller på de nydelige strendene i vikene på nord- og østkysten til Sjælland.
Også golfspillere kan utfolde seg her og lystfiskere kan fange karper i Lammefjordens kanaler, tett på Atterup.
Det er mulig å kjøpe dagligvarer cirka 7 km fra ferieområdet, og har dere lyst på å handle i større stil, kan dere besøke Nykøbing Sjælland (21 km) eller Holbæk (23 km).

Severdigheter - Atterup

I Grevinge, som ligger bare 2 km fra feriehuset deres, kan dere besøke kunstneren Wilja Bech i Galleri Ærtebjerg og beundre de inspirerende oljemaleriene hennes. Ifølge kunstneren selv skaper hun en annen verden enn den eksisterende i motivene sine.
Kunstinteresserte bør likeledes ta en tur til ’Huset, Asnæs’ (11 km), hvor det hver måned arrangeres skiftende utstillinger med malerier, grafikk, skulpturer og kunsthåndverk.
På Odsherred Kunstmuseum i Asnæs vises landskapsmalerienes utvikling.
Gi barna en fin opplevelse og besøk Odsherreds Zoo Dyrepark i Asnæs, hvor dere kan få kjennskap til mer enn 600 dyr, fordelt på omkring 100 sorter.
På Odsherreds Trafikmuseum i Høvre (19 km) kan dere lære mer om den lokale post- og trafikkhistorien.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif