Feriehus til utleie Kindvig Enge

Utvalg: 1-5 feriehus

Det fredelige ferieområde Kindvig Enge ligger ved kysten på Sydøstsjælland - rett over for Nyord og Møn

Besøk København på ferien i feriehus

Det lille, sjarmerende fiskerleiet og feriehusområdet Kindvig Enge innbyr til å slappe av, kose seg, hygge og naturopplevelser.
Da Kindvig Enge er et eldre feriehusområde, er den gamle bevoksningen nå så høy, at den gir både ly og avskjerming rundt tomtene. På kysten er det en liten lystbåthavn og en mol. Området er omgitt av flatt landskap med marker og grønne områder, og det vokser gress og anden bevoksning helt ned til vannkanten.
Her får dere frisk havluft, deilig natur samt fred og ro, og ønsker dere å oppleve mer, finner dere både større byer, naturseverdigheter og attraksjoner i kort avstand.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Mern (5 km), og vil dere gjerne besøke en større by med gode innkjøpsmuligheter, kan dere ta til Præstø (13 km) eller Vordingborg (16 km).

Severdigheter - Kindvig Enge

Besøk Kalvehave Labyrintpark som utfordrer både barn og voksne, som våger seg inn i labyrinten (9 km).
Præstø er en sjarmerende, gammel handelsby. Her finner dere butikker, spisesteder og severdigheter, bl.a. det arbeidende pottemakeri Rødeled med historisk atmosfære, hvor dere kan følge arbeidsprosessen når leire lages om til en bruksgjenstand (13 km).
Besøk også handelsbyen Vordingborg med gågate, hyggelige gårdkafeer, severdigheter og byens vartegn, Gåsetårnet, som hører til en av Danmarks største slottsruiner fra middelalderen (16 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif