Feriehus til utleie Havnsø

Utvalg: 1-5 feriehus

Havnsø er et lite fergeleie ved Nordvestsjællands kyst.

Feriehus på Sjælland

Havnsø ligger i Nekselø Bugt og har alltid vært et viktig fergeleie. Det antas, at det allerede fra det 14. århundre har vært overfart herfra til øyene Nekselø og Sejerø. Havnsø hører til området Odsherred, som er kjent for sitt ganske spesielle lys; og da feriehusene i dette område vanligvis ikke leies ut til turister, virker denne regionen stadig 'typisk dansk'. Så vel natur- og badeopplevelser, som kultur og severdigheter venter dere her. Dagligvarer kan kjøpes i området, og den nærmeste større byen er Kalundborg (ca. 22 km) med sitt spennende havnemiljø, den spesielle bydelen fra middelalderen med smale streder og velbevarte bindingsverkshus. Her ligger også Danmarks eneste kirke med 5 spir, mange utstillinger og et hyggelig sentrum med restauranter og forretninger.

Severdigheter - Havnsø

Havnsø Mølle er en hollandsk mølle fra 1822.
Nyt stemningen på havnen, kjøp evt. fersk fisk eller ta fergen fra Havnsø til den bilfrie øya Nekselø, som med sitt vakre og spennende landskap, rike dyreliv og storslåtte utsikter er absolutt et besøk verd - eller til øya Sejerø, som har Danmarks mildeste klima, et kupert landskap, mange små badestrender, samt flere jettestuer og en bautasten.
Dragsholm Slot er Danmarks eldste slott. Den opprinnelige festningen fra tidlig middelalder har et fangehull og kan by på mange spøkelseshistorier. Til slottet hører en nydelig slottspark (ca. 10 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif