Feriehus til utleie Sejerø

Utvalg: 1-5 feriehus

På den naturskjønne Sejerø kan dere oppleve et mildt klima, et bakket landskap, mange små badestrender samt mange historiske monumenter.

Feriehus på Sjælland

En times seiltur fra den nordvestsjællandske byen Havnsø tar dere til den helt enestående Sejerø. Sejerø er 11 km lang og 2 km bred og byr på en unik natur med et rikt dyre- og planteliv, et mildt klima, gode badestrender, et fyrtårn samt gravhøyer, en jettestue og en bautastein. Sejerby er hovedbyen på øya, og her finner dere en landhandel. Sejerø har mange spisesteder rundt på øya. Bl.a. også på den hyggelige lystbåthavnen. På den vestligste spissen på øya ligger Sejerø Fyr, omgitt av deilige badestrender på begge sider.
Når dere holder ferie i feriehus på Sejerø har dere fred og ro, men også mulighet for mange friluftsaktiviteter som f.eks. sykling, vandring og drageflying. Sejerø er kjent for sin uspolerte natur, spennende dyr og planter samt feriehusutleie.

Severdigheter - Sejerø

På Sejerø kan dere oppleve mange oldtidsminner i form av gravhøyer fra bronsealderen samt en langdysse på den nordlige spissen av øya og en bautastein.
Besøk det 19 meter høye, gule Sejerø Fyr, som ble ført opp i 1852 på Sejerøs nordvestligste punkt Gniben. Fyret ligger kun 2 meter fra skrenten, og dere kan komme opp i fyret i følge med fyrpasseren. I klart vær kan dere se helt til Jylland.
I Sejerø Kulturhus kan dere se forskjellige utstillinger og høre foredrag. Sejerø Museum er innredet som en landhandel fra gamle dager og bak landhandelen kan dere se en kunstutstilling med kunstnere, som har tilknytning til Sejerø.
Sejerø Kirke fra år 1300 er åpen i dagtimene, og dere har mulighet for å komme opp i kirketårnet.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif