Feriehus til utleie Hønsinge Lyng

Utvalg: 1-5 feriehus

Hønsinge Lyng er et dejlig og rolig ferieområde med en av Nordvestsjællands beste badestrender.

Besøk København på ferien i feriehus

Ferieområdet Hønsinge ligger i Sejerøbugten, syd for Sjællands Odde, mellom Vig Lyng og Ellinge Lyng. Her er dere like ved strand, skog, aktivitetsmuligheter og severdigheter for hele familien.
Det er flere spisesteder, samt mulighet for innkjøp av dagligvarer i byen.

Severdigheter - Hønsinge Lyng

Lyset og landskapet i Nordvestsjælland har tiltrukket mange kunstnere. Besøk noen av de mange kunstnere og kunsthåndverkere i deres gallerier og utstillingssteder.
Jettestuen ved Højby er en av Danmarks best bevarte jettestuer med to kamre. Jettestuen er 4,5 m høy, 26 m i diameter og var gravkammer for 98 mennesker. Utstilling fra utgravningen kan ses på Stenstrup Museum, som ligger i nærheten (11 km).
Besøk Lumsås Mølle, som er et virksomt møllemuseum, hvor melet males på gammeldags maner. Opplev imponerende konstruksjoner, vakre interiør, hvite møllevinger og kjøp evt. mel med hjem (13 km).
Dragsholm Slot i Hørve er Danmarks eldste slott. Den opprinnelige festningen fra den tidlige middelalder har både fangekjeller og spøkelseshistorier. Til slottet hører en vakker slottspark (19 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif