Feriehus til utleie Liseleje

Utvalg: 1-5 feriehus

Den fortryllende badebyen Liseleje ligger på Sjællands nordkyst ved den skjønne Hesselø Bugt.

BonBon-Land - opplevelser i feriehus

Liseleje er en ferieby, som lever opp til alle forventninger. Her finner dere bl.a. en kilometerlang sandstrand, den attraktive Asserbo Golfklub og Danmarks største sjø 'Arresø' - for bare å nevne noen av fasilitetene. Likeledes er det i Liseleje mange hyggelige butikker, innbydende iskaféer og flere gode restauranter. Skulle dere få lyst til å besøke en by som er litt større, så ligger Frederiksværk i en avstand av ca. 8 km unna, og her fins det gode aktivitetsmuligheter for turister.

Severdigheter - Liseleje

Besøk Asserbo Slotsruin (ca. 3 km). Slottet ble bygd av munker i det 12. århundre. Slottet ble sandet til og først gravd fram igjen av Frederik VII i 1849.
Helsinge (ca. 12 km) er en aktiv og hyggelig handelsby med severdigheter, museer, gågate, fontener, butikker og spisesteder.
Besøk den gamle fiskerbyen Gilleleje med sin gamle bydel, små fiskerhus og den hyggelige, stemningsfylte havnen (ca. 26 km).
På Rudolf Tegners Museum ved Dronningmølle er billedhoggeren Tegners skulpturer av gips og marmor utstilt (ca. 30 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif