Feriehus til utleie Roneklint

Utvalg: 1-5 feriehus

Roneklint ligger i Fakse Bugt mellom de imponerende Stevns Klint og Møns Klint.

BonBon-Land - opplevelser i feriehus

Få hundre meter fra den skjønne Præstø Fjord ligger sommerhusområdet i en rolig natur, som innbyr til tallrike aktiviteter, f.eks. sykkel- eller båtturer. Naturen viser seg fra en helt annen forrykende side, bare få kilometer herfra. Besøk klintene Møns Klint (ca. 45 km mot sydøst) og Stevns Klint (ca. 56 km mot nordøst), og bli imponert av de vakre utsikter. Fra feriehusområdet er det ikke langt til forretninger, og dagligvarer kan kjøpes innen for en radius av 6 km. Den nærmeste større byen er Vordingborg med mange forretninger og severdigheter (ca. 25 km).

Severdigheter - Roneklint

Besøk fyrtårnet ved Roneklint, som er bygd i 1894.
Præstø (ca. 14 km) er en sjarmerende, gammel handelsby, som ligger ved Præstø Fjord. Her finner dere mange forretninger, gode restauranter og hyggelige kaféer. Kikk innom pottemakeriet Rødeled og se, hvordan en skjønn skål eller en kopp blir til av en klump leire.
Besøk også den vakre handelsbyen Vordingborg (ca. 25 km) med dens mange severdigheter og fritidstilbud. Byens kjennetegn er Gåsetårnet, som hører til en av Danmarks største slottsruiner fra middelalderen. Tårnet er et av de best bevarte middelaldertårn i Norden.
Det Geologiske Museum i Fakse (ca. 30 km) stiller ut mer enn 500 forskjellige fossiler. Fakse Kalkbrud er 45 m dypt, her kan dere finne fossiler av f.eks. hai og krokodiller, som levde her for millioner av år siden.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif