Feriehus til utleie Holløselund

Utvalg: 1-5 feriehus

I Holløselund finner dere fred, deilig natur, nydelig strand og fine aktivitetsmuligheter.

Ferie i feriehus med kultur og mange attraksjoner

Holløselund er et hyggelig feriehusområde på Kattegatkysten på Nordsjælland. Holløselund ligger midt mellom ferieområdene Vejby og Tisvildeleje i et skjønt område med hav, høye skråninger, hede, bakker, sjøer og skog.
Dere kan kjøpe dagligvarer på eignen, og Tisvildeleje byr på butikker, spisesteder, gallerier og markedsdager om sommeren.
Holløselund er et ideelt ferieområde for naturelskere, som kan nyte dyre- og fuglelivet på eignen, hedearealene, skogene og den lange sandstranden. Tett på Holløselund finner dere også større byer, severdigheter og fornøyelser for hele familien.

Severdigheter - Holløselund

Helene Kilde, en av de mest kjente sunnhetskildene i Danmark, finner dere ved skråningen mellom Tisvildeleje og Kattegat. Det sies, at man Sankt Hans natt skal drikke vann fra kilden på graven til helgenen Helena for å bli helbredet for sykdom (3 km)
Besøk Tibirke Kirke, som ligger på det stedet, der det i oldtiden var et hedensk offersted (5 km).
Asserbo Slotsruin er ruinene av et slott som ble bygget av munker i det 12. århundre. Slottet føk til med sand og ble først i 1849 igjen gravet fri av Frederik VII (10 km).
Helsinge er en aktiv og hyggelig handelsby med severdigheter, museer, gågate, springvann, butikker og spisesteder (10km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif