Feriehus til utleie Strøby Egede

Utvalg: 1-5 feriehus

Strøby Egede er et hyggelig sommerhusområde og en deilig badeby på Sjællands østkyst.

Med utsikt over vannet i Tisvildeleje - dansk ferihusutleie.

Strøby Egede ligger i Køge Bugt, få km sør om Køge, og er omgitt av strand, skog og ådal. Området er rikt på severdigheter, så som spennende kystlinjer, deilig natur, slott, godser, idylliske små lystbåthavner og et rikt kunstnerisk liv.
Det er innkjøpsmuligheter og spisesteder i området, og den nærmeste større byen er Køge, som ligger 8 km mot nord.

Severdigheter - Strøby Egede

Besøk Køge, som kan by på en hyggelig, gammel bydel med vakre hus fra 1600-tallet, en stemningsfyllt lystbåthavn, museene Køge Skitsesamling, Køge Museum og Køge Legetøjs Museum, en flott kirke, gågate, torgedager og gode spisesteder (8 km).
I Magleby finner De en kjempestor jettestue fra bronsealderen (11 km).
Gjorslev Slot er bygget av kalkstein fra Stevns Klint. Slottet er omgitt av vollgrav og en flott park i engelsk stil med en sjø. Det er mulig å få en rundvisning på slottet.
Gå ikke glipp av Stevns største severdighet; den 15 kilometer lange og opp til 41 meter høye krittklinten Stevns Klint. 'Flagbanken' er klintens mest dramatiske punkt med en enestående utsikt, og ligger ved Stevns Natur Center. Desuten er den gamle kirken ved Højerup, som ligger helt ute ved klinten, verdt et besøk (ca. 20 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif