Feriehus til utleie Rørvig

Utvalg: 5-20 feriehus

Rørvig er en av Nordvestsjællands vakreste feriebyer med god strand, hyggelig havnemiljø, variert landskap og mange kunstnere bor her.

Ferie i feriehus med kultur og mange attraksjoner

Ved innseilingen til Isefjord ligger det idylliske fiskerleie Rørvig. Her finner dere et hyggelig sentrum med gamle fiskerhus, en stemningsfull ferge-, lystbåt- og fiskehavn med bl.a. flere spisesteder og et røkeri. Fergen seiler til Hundested herfra.
Det er gode innkjøpsmuligheter i byen. Så vel i byen som i området, bor det mange kunstnere, og overalt ses gallerier, atelier, samlinger, utstillinger, keramikerverksteder osv.

Severdigheter - Rørvig

I Rørvig finner dere bl.a. et atelier og et keramikerverksted. I området fins en mengde gallerier og verksteder, og her viser de lokale kunsthåndverkere fram sin kunst.
Hver uke sommeren igjennom kan dere oppleve et kremmermarked på Rørvig Havn.
Besøk den hyggelige kjøpstaden Nykøbing Sjælland, som ut over et bakerimuseum, en museumshage og Sherlock Holmes Museet, også byr på en gågate med kaféer og butikker.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif