Feriehus til utleie Solrød Strand

Utvalg: 1-5 feriehus

Solrød Strand er et deilig, rolig ferieområde ved havet med skjønn natur, like ved byer og severdigheter.

Med utsikt over vannet i Tisvildeleje - dansk ferihusutleie.

Solrød Strand ved Køge Bugt er et hyggelig sommerhusområde, som er omgitt av strand, skog, eng, kalkbrudd og små landsbyer med gamle hus, kirker, gårder og gatekjær.
Solrød Strand ligger bare 40 km fra København, og herfra kjører S-tog flere ganger i timen til hovedstaden. Et par km bak kysten ligger byen Solrød, her kan dere bl.a. finne 8 bronsealderhauger.
Solrød Strand ligger i et område, som er rikt på severdigheter i form av spennende kystlinjer, deilig natur, idylliske havner og et rikt kunstnerliv.
Det er gode innkjøpsmuligheter i området, bl.a. i Solrød Centret, samt flere gode spisesteder.

Severdigheter - Solrød Strand

Ved byen Solrød kan dere se flere gravhauger fra bronsealderen.
I den nordlige utkanten av Solrød Strand kan dere besøke den legendariske og 300 år gamle Korporalskroen som ennå er i bruk.
Møllebækkens Købmandsgård ved Karlslunde framstår som i 1908 og fungerer som både butikk og levende museum med nostalgiske varer og effekter (3 km).
Besøk kjøpstaden Køge, som kan by på en hyggelig, gammel bydel med vakre hus fra 1600-tallet, en stemningsfull lystbåthavn, museene Køge Skitsesamling, Køge Museum og Køge Legetøjs Museum, en flott kirke, gågate, torvdager og gode spisesteder (9 km).
Greve Museum er et spennende, utradisjonelt, lokalhistorisk museum med mange aktiviteter og utstillinger (9 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif