Feriehus til utleie Helsingør

Utvalg: 5-20 feriehus

Kjøpstaden Helsingør byr på flott natur, gode strender, det vakre Kronborg Slot, samt et utall av severdigheter.

Feriehus på Sjælland

Helsingør ligger i det nordøstlige hjørne av Sjælland, med utsikt til Helsingborg i Sverige. Byen er kjent for bl.a. Kronborg Slot, et av Nordeuropas mest betydelige renessanseslott, den store, moderne og livlige marina nord for slottet, fergehavnen syd for slottet, Marienlyst Slot, som ligger bak lystbåthavnen, de deilige, barnevennlige badestrender, samt mange museer og aktivitetstilbud. Dessuten fins det mange gode forretninger og et utall av spisesteder i byen. Der er kort avstand til skog, sjøer, Sverige, kjente feriebyer og små, hyggelige fiskeleier.

Severdigheter - Helsingør

Kronborg Slot ligger ved innseilingen til Øresund. Slottet er en verdensberømt severdighet på grunn av Shakespeares drama om den danske prins Hamlet. Slottet er en elegant og vakker renessansebygning med en enestående beliggenhet.
På slottet fins Handels- og Søfartsmuseet, som rommer Danmarks største maritime samling.
Marienlyst Slot i Helsingør er en vakker, arkitektonisk perle, med utsikt over Øresund. Slottet fungerer som museum med en samling av malerier og sølvarbeider.
Danmarks Tekniske Museum i Helsingør rommer en stor samling av fly, dampmaskiner, oppfinnelser, elektriske apparater og biler.
Helsingør Bymuseum er innrettet i det vakre Karmeliterhus fra 1516, og beretter om Sundtoldens historie og byens handelsliv.
Helsingør Vinmuseum befinner seg i de gamle stemningsfulle kjellere under det Classenske Palæ. Helsingørs eldste vinhandel fungerer i dag som museum og rommer en vinhistorisk utstilling.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif