Feriehus til utleie Roskilde

Utvalg: 1-5 feriehus

Naturskjønt ferieområde ved Roskilde Fjord i nærheten av en av de eldste byene i Danmark

Ferie i feriehus med kultur og mange attraksjoner

Roskilde er det ideelle feriemål for badeferie med familien, naturopplevelser og innsikt i Danmarks historie og kultur.
Hvis dere holder ferie på Sjælland, kan dere nyte noen avslappende dager på deilige strender, se på kongeslott, gå lange turer i de store skogene, seile ut til små øyer, besøke fornøyelsesparker som Sommerland Sjælland og gjøre bruk av det store kulturelle utbudet i København.
Ferieområdet er preget av det nydelige naturområdet ved Roskilde Fjord.
Roskilde Fjord har er rikt fugleliv og innbyr til bading, lystfiske og forfriskende spaserturer i det enestående landskapet.
Innenfor en radius på 3 km er det mulig å kjøpe dagligvarer, og ca. 15 km fra feriehuset deres ligger Roskilde, en av de eldste byene i landet. I Roskilde finner dere den nydelige domkirken, spennende museer og gode innkjøpsmuligheter.

Severdigheter - Roskilde

Roskilde er en av de eldste byene i Danmark og var for mer enn 1000 år siden vikingenes handelsplass og har siden utviklet seg til å bli en betydningsfull by. Den nydelige Roskilde Domkirke med de røde teglsteinene er bare én av de mange severdighetene i denne byen.
I domkirken finner dere gravkapeller og et interessant museum som beretter om den tusenårige historien til Roskilde Domkirke. Se bl.a. den kostbare klesdrakten som barna til Christian IV ble begravet i.
I Vikingeskibsmuseet i Roskilde kan dere se på skip fra vikingtiden og andre nordiske båter (15 km).
Mange gravhøyer i Bramsnæs-området vitner om Danmarks bebyggelse i oldtiden.
På nordsiden av Ådalen, Ejby Ådal, finner dere bautasteinen Troldbykællingen, og på Bramsnæs Museum i Kirke Hyllinge kan dere lære mer om, hvordan folk levde i dette området - fra oldtiden opp til i dag (14 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif