Feriehus til utleie Toftlund

Utvalg: 1-5 feriehus

Toftlund er et ideelt utgangspunkt til golfferie i naturskjønne omgivelser.

Ferieopplevelser i Danmark, Legoland.

Den lille provinsbyen Toftlund ligger i nydelige naturomgivelser midt i Sønderjylland. Byen byr bl.a. på et flott golfanlegg med mange baner, et friluftsbad, tennisbaner og andre sportsanlegg samt et musikkhus, en kino, spisesteder og en gågate med utallige butikker. Et stisystem fører dere gjennom byen og rett nord for byen ligger den innbydende Toftlund Skog. I kort kjøreavstand kan dere besøke historiske severdigheter samt forlystelser for hele familien. De større handelsbyene som f.eks. Ribe, Aabenraa, Haderslev og Tønder ligger i en radius på ca. 30 km herifra. Både Tyskland og den deilige Vesterhavsøya Rømø ligger ca. 40 km fra Toftlund.

Severdigheter - Toftlund

Lek vikinger for en dag i Vikingecenteret i Ribe, Danmarks eldste by (26 km). Her kan dere bl.a. møte smeder, vevere og kokker fra vikingtiden og besøke husene deres.
Besøk Gram Slott som i dag rommer et museum for naturhistorie og geologi (11 km), eller Aabenraa Slott som er omgitt av vann og trær (31 km). Den gamle byen Aabenraa strekker seg helt ned til fjorden, og her kan dere oppleve havnen, stranden, den flotte gågaten med markeder, den gamle bydelen og naturligvis Aabenraa Slott.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif