Feriehus til utleie Nr. Vium

Utvalg: 1-5 feriehus

Den hyggelige landsbyen Nr. Vium er omgitt av den deilige, rekreative naturen på Midtjylland.

Moro på Vadehavet, danske feriehus til leie.

I Nr. Vium får dere vakker natur, fred, ro, frisk luft og massevis med plass til å boltre dere på.
Den lille landsbyen ligger omtrent 30 km øst for Ringkøbing Fjord. Nr. Vium er omgitt av nydelige og frodige landskap med åker, naturområder, skog, sjøer og Vorgod Å, som bukter seg forbi landsbyen. Området er et ideelt feriemål for lystfiskere og andre, som nyter å oppholde seg i naturen.
Det er mulighet for å handle dagligvarer i området, og 26 kilometer vekk byr Herning på forretninger, fornøyelser, spisesteder og severdigheter (26 km).

Severdigheter - Nr. Vium

Jyllands Park Zoo ved Havnstrup holder åpent på sommerhalvåret og her kan dere oppleve, kjele med og fôre mer enn 700 dyr fra all verdens land. Dessuten kan dere ride på ponnier eller prøve parkens store rutsjebane, karusellene, minibilene og et tog (11 km).
Ved de naturskjønne hedearealer og skogen ned til Karstoft Å finner dere den tidligere herregården Skarrildhus, som i dag er nydelig restaurert og omgitt av en deilig, romantisk rododendronpark med en idyllisk, gammel vannmølle (20 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif