Feriehus til utleie Fanø, Nyby

Utvalg: 1-5 feriehus

Feriehusene i Nyby er beliggende i et kupert klittområde bak Fanøs deilige badestrender

Ferieopplevelser i Danmark, Legoland.

Feriehusområdet Nyby på Fanø ligger i den naturskjønne Torp Plantage, tett på den brede og mange kilometer lange sandstranden i Rindby. De hyggelige feriehusene ligger i et kupert klittområde, og mange av ferieboligene ligger helt usjenert og med utsikt over området eller havet. Området har et rikt dyreliv, og dere kan ofte se især kaniner, men også fasaner og rådyr rundt feriehusene. Det er fine innkjøpsmuligheter i Nyby, da de lokale supermarkederne er åpne hele året.
Bortsett fra den nydelige naturen og den deilige stranden byr Nyby også på Piratgolf - en stor, flott og spennende minigolfbane med pirattema, samt en stor hestegård, der dere kan leie hester og ride ut i naturen med guide eller på egen hånd. Nyby ligger ganske tett på den populære Rindby Strand, der det er mange flere spisesteder og butikker.

Severdigheter - Fanø, Nyby

I Nordby, 2 km fra feriehuset deres i Nyby, kan dere besøke Fanø Museum, som er innredet i et beskjedent Fanøhus. Her kan dere se en samling av 200 år gamle møbler, redskaper og andre spennende saker. Nordby byr også på Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling, som utstiller skipsmodeller og klesdrakter, samt mange interessante gallerier.
Sønderho, 9 km mot sør, har tidligere vært kåret som årets landsby. Den idylliske byen består av nydelige, stråtekte hus og hyggelige stier, som fører dere rundt i museumsbyen. Her finner dere også Hannes Hus, som er et enkelt og nesten intakt Sønderho-hjem fra 1700-tallet, en flott vindmølle samt Fanø Kunstmuseum, som utstiller malerier og akvareller med Fanøs natur som motiv.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif